11.10.2017

MomentiX-työmaakamera

Työmaakameralla näet helposti ja reaaliaikaisesti mitä työmaalla tapahtuu. Kamera voi myös tallentaa kuvia koko ajan ja niitä voi esim. valvoja tai rakennuttaja katsoa palvelustamme päiviä tai kuukausia taaksepäin.

Katso esite tästä

Katso tästä mallikuvakooste-video

Päivällä reaaliaikainen työmaan valvonta sekä jatkuva kuvien tallennus

Yöllä sähköposti sekä kuva ja haluttaessa suorahälytys puhelimeesi.

Kun joku liikkuu alueella työajan ulkopuolella, Työmaakamera lähettää sähköpostiisi viestin, kuvan ja puhelimeesi halutessasi äänimerkin.

Kysy lisätietoja tästä

tai soita (02) 25 35 341

Työmaasta voit katsoa milloin vain reaaliaikaista kuvaa ja ääntä tai voit palata työmaan tapahtumiin ajassa taaksepäin päivän, viikon, kuukauden tai vaikka vuoden.
Työmaakameran 1920×1080 Full HD tason kuva näyttää kauempaakin tarkasti kasvon piirteet ja esim. auton rekisteritunnuksen n. 25m etäisyydeltä kamerasta.
  Työmaakameran hälytys toimii aktiivisella kuvamuutos-tunnistuksella ja toimii moninkertaisesti nopeammin ja varmemmin, kuin perinteinen passiivisella infrapunatunnistimella varustettu kamera. Esimerkiksi juoksija tai liikkuva auto tulee aina kuvaan.

Saat halutessasi salaman nopean äänihälytyksen suoraan mobiililaitteeseesi aina kun kamera havaitsee liikettä.

Työmaakamera toimii tavallisella Internet-yhteydellä. Jos alueella on ennestään nettiyhteys, ei kuukausi- tai lisämaksuja!

Jos alueella ei ole nettiyhteyttä, voidaan yhteys muodostaa data sim-kortilla, jolloin kuukausikulu olisi n. 3-4 €.

Saatavana myös omalla sim-kortilla toimiva itsenäinen 4G Työmaakamera.

Työmaakameroita voidaan lisätä samaan tai eri työmaille tarpeen mukaan ja voit katsoa kaikkia kameroita yhdellä laitteella esim. puhelimella, tabletilla ja tietokoneella.
Työmaakamera toimii itsenäisesti (230V tai 12V) ilman tietokonetta sinun omassa laajakaista-yhteydessäsi. Kamera voidaan kytkeä laajakaistaan joko kaapelilla (LAN) tai langattomasti (WLAN).
Saat valmiin “Kytke ja Käytä” -valvontajärjestelmän käyttöösi heti, eikä sinun tarvitse huolehtia asennuksista tai ohjelman opettelemisesta!
PC/Mac tietokoneet, Android-, iPhone-puhelimet ja tabletit. Hälytysviestin lähetys kaikkiin tietokoneisiin, tablet-laitteisiin, sekä Nokia- ym. puhelimiin.

Kysy lisätietoja tästä

tai soita (02) 25 35 341